Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Haluatko olla perehtymässä uusiin asioihin ja vaikuttaa siihen, millä ja miten suuria digipalveluja ja uusia kokeiluja kehitetään? Haluatko päästä tekemään asioita niin, että voit olla lopputuloksesta ylpeä? Meillä on tällainen paikka tarjolla!


Miksi meille?


Aloitetaan reteästi. Meillä pääset tekemään töitä hyvien asioiden puolesta hyvien ihmisten kanssa. Tavoitteemme on tukea suomalaista demokratiaa ja erikoisosaamistamme on digitalisoituminen.


Etsimme ratkaisuja vaikeasti ratkaistaviin ongelmiin ja olemme niittäneet mainetta maailmalla uusilla ideoilla, jotka olemme myös vieneet tuotantoon. Esimerkkejä näistä ovat personoitava uutissovellus Uutisvahti, datasta juttuja itsenäisesti kirjoittava Voitto-robotti ja Trollitehdas-peli. Kehitämme myös vaalikonetta, yle.fi-verkkopalvelua ja monia muita palveluja, joita käyttävät miljoonat suomalaiset. Teemme näiden lisäksi myös uusia kokeiluja, yhteistyötä kotimaisten mediatalojen ja kansainvälisten toimijoiden kanssa ja otamme silloin tällöin muutaman erän Among Usia.


Myöskään eduissamme ei ole valittamista. Työpaikkaa tässä vaiheessa vuotta vaihtaville tarjoamme palkallista kesälomaa (ja muutenkin 6–7 viikkoa vuosilomaa ensimmäisen Yle-vuoden jälkeen), Ylen monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja harrastekerhot, lomamökit, kattavan työterveyshuollon (sisältäen hammashuollon), lounasedun, valitsemasi työvälineet, mahdollisuuden osallistua itseäsi kiinnostaviin koulutuksiin ja konferensseihin työajalla, joustavan ja ihmisistä välittävän kulttuurin sekä mukavat työkaverit, jotka ovat aina valmiina auttamaan. Lisäksi meille vaihtaneiden ei ole tarvinnut huolehtia palkan pudottamisestakaan. Lisätietoja Ylen digipuolen tekemisestä ja eduista löydät täältä: https://yle.dev/


Mitä on luvassa?


Etsimme kokenutta, monessa liemessä keitettyä tech leadia, joka on hyvä vetämään projekteja ja tarvittaessa toimimaan myös tiiminvetäjänä. Vuosien kokemuksen ansiosta tiedät osaavasi yhä aivan liian vähän, mutta olet oppinut kysymään ja selvittämään liiallisen itseluottamuksen sijaan. Nämä hommat ovat tiimityötä.


Hommasi voivat liittyä esimerkiksi selvityksiin. Miten jokin asia kannattaisi toteuttaa tai miten jokin uusi asia ylipäätänsä pystyttäisiin toteuttamaan? Mikä on paras ratkaisu mm. toimivuuden, kustannustehokkuuden, ylläpidettävyyden ja toimintavarmuuden osalta? Unohtamatta toteuttamisen mielekkyyttä –- vaakakupissa painaa voimakkaasti se, mikä on tekijöiden kannalta paras vaihtoehto.


Tulet olemaan mukana useissa hankkeissa ja roolisi näissä muotoutuu taustasi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä on uusi ja pääset alusta asti vaikuttamaan siihen, mitä työsi sisältää ja miten sitä kannattaa tehdä. Tekemistä riittää, joten aika ei varmasti tule pitkäksi.


Tulevat kollegasi ovat sitoutuneita, kovan luokan ammattilaisia ja kivoja työkavereita. Ihmiset ovat oma-aloitteisia ja luotamme toisiimme. Meillä saa kuitenkin tehdä asiat hyvin ja ihmisten hyvinvointi on meille tärkeää.


Lähityöpaikka sijaitsee Helsingin Pasilassa, mutta työn tekeminen muualtakin käsin onnistuu.


Mitä odotamme sinulta?


Olet tehnyt töitä vaativien hankkeiden parissa vähintään viisi vuotta, mutta todennäköisesti jo pidempäänkin. Olet toiminut arkkitehdin roolissa ja olet ollut vastuussa teknisten valintojen tekemisestä. Teknisen osaamisen lisäksi haluamme, että voit tehdä koodaushommia myös itse. Usein siihen ei kuitenkaan riitä kovin paljon aikaa, mutta on hyvä pitää kädet myös savessa.


Teknisen osaamisen lisäksi tärkeitä ominaisuuksiasi ovat sinnikkyys, järjestelmällisyys, oma-aloitteisuus, kekseliäisyys, vuorovaikutustaidot ja muiden innostaminen omalla esimerkillä. Kaikki hankkeesi eivät tule olemaan helppoja, mutta ne ovat tavoittelemisen arvoisia.


Kaikkia näitä ei tarvitse hallita, mutta kokemus yhdestä tai useammasta ovat ehdottomasti plussaa:  • Arkkitehtuuriymmärrys

  • React

  • Mobiilikehitys, erityisesti React Native

  • Testaus, laadunvarmistus

  • Suosittelualgoritmit, koneoppiminen, AI

  • Tietoturva


Jos kaikki nämä eivät ole vielä vahvuuksiasi, niin luvassa on mahdollisuuksia osallistua hankkeisiin, jossa tiedot ja taidot karttuvat. Emme ole kiinnostuneita vain siitä mitä jo osaat, vaan myös siitä, mitä tulet oppimaan kanssamme.


Kiinnostuitko?


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille CV:si.


Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Yle News Labin palvelukehityksen päälliköltä sähköpostitse aki.kekalainen@yle.fi.


Jätä hakemuksesi viimeistään 25.4. Hienoa, jos voit laittaa hakemuksesi jo mahdollisimman pian. Odotamme yhteydenottoasi!

Let us know

Help us maintain the quality of jobs posted on RemoteTechJobs and let us know if:

Loading...
Success
Error on reporting

Related jobs

More jobs by this company